MJBKRAFTFOR.COM

Click here to edit subtitle

Litt om MJB Kraftfor AS

MJB Kraftfor AS ble etablert av Maria Jernberg som et enkeltpersonforetak i 2015/ 2016, og ble et aksjeselskap i 2018.

MJB Kraftfor AS har som fokus at alle kunder skal få et kvalitetsprodukt tilpasset hver enkelt hest - til en fornuftig pris. Ved å jobbe tett med KRAFFT i Sverige kan vi være behjelpelig med rådgiving og fôrplaner til alle våre kunder. Det er viktig for oss at våre kunder føler seg trygge på oss og våre produkter.


Vi har i dag flere kjente galopptrenere på kundelisten, samt også ryttere og travtrenere. Blant annet kan nevnes Niels Petersen / NP Racing, Vegard L. Wolden og Martine Eknes Hegna.


De fleste av våre kunder får sin(e) pall (er) med kraftfor og tilskudd rett fra fabrikken i Sverige. 

På den måten kan vi sørge for at kundene hele tiden får kraftfor med god holdbarhet.


Vi har et lite lager på Tofte i Hurum og noen små forhandlere, men søker stadig nye butikker som vil være vår forhandler. Vennligst kontakt Maria direkte hvis du har spørsmål eller forslag. 


____________________________________

Fornøyde kunder

Jeg er veldig fornøyd med produktene fra MJB Kraftfor, og minst like fornøyd med den gode service vi får som kunde - begge deler betyr naturligvis mye for vårt arbeid her i NP Racing

Niels Petersen - Champion Galopptrener i Norge og Sverige

Foto: Geir Stabell
Etter at hestene mine begynte med Krafft fra MJB har jeg mer enn halvert kraftfôrmengden. De får masse energi av Sport selv med små doser kraftfôr og elsker smaken av müslien og mashen. I tillegg har pelsen blitt blankere og appetitten bedre. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd!

Martine Hegna - Sprangrytter Norges Landslag

Foto: Trine Meiningen